• Bekijk mijn facebook pagina!
  • Bekijk mijn LinkedIn pagina!

meer weten? neem dan contact met me op of kijk eens op facebook

veelgestelde vragen


Wat is het verschil tussen een diëtist en een gewichtsconsulent?


De gewichtsconsulent behandelt gezonde mensen met onder- en overgewicht en/of mensen die graag gezonder willen eten/leven. Leefstijlbegeleiding is een belangrijk onderdeel van de behandeling.

Een diëtist behandelt ook gezonde mensen met onder- en overgewicht en geeft bovendien dieetadviezen aan mensen met medische klachten of aandoeningen.

Hoe zit het met de vergoedingen van de consulten bij de gewichtsconsulent?


De gewichtsconsulent wordt mogelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering; dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het type aanvullende verzekering. Dit staat vermeld in uw polis; bij onduidelijkheid kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

De mogelijke vergoeding heeft geen invloed op uw eigen risico; dit in tegenstelling tot de consulten van de diĆ«tist. Voor de vergoedingen van de diëtist spreekt u uw eigen risico aan.

speciaal programma voor kinderen

Gezond leven heeft niet alleen maar te maken met eten en drinken. Ook voldoende rust, slaap, beweging, samen zijn, leuke dingen ondernemen horen hierbij.

Door samen een plan te maken voor een gezonde leefstijl, waarin we rekening houden met jullie wensen en haalbare doelen stellen. Jullie kind staat centraal, maar ook jullie als ouders en andere gezinsleden spelen een belangrijke rol, omdat jullie in het dagelijks leven een grote steun zullen zijn.

De begeleiding wordt geheel op jullie gezin afgestemd, zodat jullie kind naar een gezond gewicht toe kan groeien.

stappenplan

Positief, enthousiast, deskundig en gedreven zijn woorden die op mij en mijn werkwijze van toepassing zijn. Het is mijn passie om mensen te helpen, die met hun gewicht worstelen of gezonder willen leven.

Ik adviseer graag over een gezonde leefstijl en help mensen deze eigen te maken. Graag wil ik mensen ervan overtuigen, dat gezond eten niet moeilijk/afzien is, maar juist een verrijking!

Ik geloof echt dat het kan om met een normale, gezonde voeding en beweging af te vallen/op gewicht te komen en te blijven en vooral ook te blijven genieten!!

Lees meer over mijn stappenplan dat ik hiervoor ontwikkeld heb.

voor wie

Voor iedereen die graag een gezonder gewicht wil bereiken, zowel bij over-als ondergewicht. Maar ook als je gezonder wilt eten en leven, om zo gezondheidsproblemen in de toekomst te helpen voorkomen.

Wil je je lekker in je vel voelen, je mooi voelen, eindelijk afrekenen met overgewicht zonder jo-jo effect, en zonder het gebruik van pillen, shakes en dure maaltijdvervangers? Dan help ik je hierbij graag.