• Bekijk mijn facebook pagina!
  • Bekijk mijn LinkedIn pagina!

meer weten? kijk dan eens bij de veelgestelde vragen, neem contact met me op of kijk eens op facebook

herkent u dit?!

Heeft u moeite uw streefgewicht te bereiken en te behouden? Lijkt het of u de eeuwige strijd met de weegschaal niet kunt winnen? Bent u al jaren bezig met lijnen? Heeft u last van allerlei vervelende kwaaltjes, zoals brandend maagzuur, obstipatie en wilt u zich fitter voelen en beter in uw vel zitten? Of heeft u een te hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk of hoge bloedsuiker?

Kleine aanpassingen in de voeding en gewichtsvermindering kunnen voor positieve verandering zorgen.

Maar ook als je graag gezonder wilt leven, dan kan ik hierbij adviseren.

werkwijze

speciaal programma voor kinderen

Gezond leven heeft niet alleen maar te maken met eten en drinken. Ook voldoende rust, slaap, beweging, samen zijn, leuke dingen ondernemen horen hierbij.

Door samen een plan te maken voor een gezonde leefstijl, waarin we rekening houden met jullie wensen en haalbare doelen stellen. Jullie kind staat centraal, maar ook jullie als ouders en andere gezinsleden spelen een belangrijke rol, omdat jullie in het dagelijks leven een grote steun zullen zijn.

De begeleiding wordt geheel op jullie gezin afgestemd, zodat jullie kind naar een gezond gewicht toe kan groeien.

stappenplan

Positief, enthousiast, deskundig en gedreven zijn woorden die op mij en mijn werkwijze van toepassing zijn. Het is mijn passie om mensen te helpen, die met hun gewicht worstelen of gezonder willen leven.

Ik adviseer graag over een gezonde leefstijl en help mensen deze eigen te maken. Graag wil ik mensen ervan overtuigen, dat gezond eten niet moeilijk/afzien is, maar juist een verrijking!

Ik geloof echt dat het kan om met een normale, gezonde voeding en beweging af te vallen/op gewicht te komen en te blijven en vooral ook te blijven genieten!!

Lees meer over mijn stappenplan dat ik hiervoor ontwikkeld heb.

vergoeding zorgvekeraars

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis.

U kunt ook de website van de BGN raadplegen voor een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar.

vergoedingen