• Bekijk mijn facebook pagina!
  • Bekijk mijn LinkedIn pagina!

meer weten? kijk dan eens bij de veelgestelde vragen, neem contact met me op of kijk eens op facebook

werkwijze Praktijk Gezonde Stijl

Positief, enthousiast, deskundig en gedreven zijn woorden die op mij en mijn werkwijze van toepassing zijn. Het is mijn passie om mensen te helpen, die met hun gewicht worstelen of gezonder willen leven. Ik adviseer graag over een gezonde leefstijl en help mensen deze eigen te maken.

Graag wil ik mensen ervan overtuigen, dat gezond eten niet moeilijk/afzien is maar juist een verrijking! Ik geloof echt dat het kan om met normale gezonde voeding en beweging af te vallen/op gewicht te komen en te blijven, en vooral ook te blijven genieten!!

Hiertoe heb ik het volgende Gezonde Stijl Programma ontwikkelt:

Stap 1 Start Gezonde Stijl (intake)

In dit gesprek dat +/- 1 uur duurt, verzamel ik zoveel mogelijk informatie. Ook vraag ik je om enkele dagen een voedingsdagboek bij te houden. Dit alles zodat ik je op een passende manier kan adviseren en begeleiden. Het is ten slotte allemaal maatwerk en iedereen heeft andere behoeftes in deze.

Stap 2 Gezonde Stijl Voedings-en Beweegadvies

In dit gesprek dat ook +/_-1 uur duurt bespreken we de analyse die ik heb gemaakt aan de hand van de informatie uit ons eerste gesprek en die van jouw eetdagboek. Ik geef je een voedings- en beweegadvies, dat helemaal op jou is afgestemd. We bepalen samen welk doel je wilt bereiken en ik geef je adviezen, tips en informatie om dit doel te bereiken.

Stap 3 Gezonde Stijl Moment

De Gezonde Stijl Momenten (30 minuten) zijn bedoeld om je te wegen/ meten, verdere informatie te geven over gezonde voeding, vragen te beantwoorden. En natuurlijk voor de successen, als ook voor de moeilijke dingen waar je tegenaan loopt; samen kijken we hoe hier mee om te gaan. Het bekende steuntje in de rug.

Met deze 3 stappen begeleid ik je op een persoonlijke, professionele en positieve manier naar een gezonde eet-en leefstijl.

Voel je je aangesproken tot mijn manier van werken en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen?! Neem dan contact met mij op.

speciaal programma voor kinderen

Gezond leven heeft niet alleen maar te maken met eten en drinken. Ook voldoende rust, slaap, beweging, samen zijn, leuke dingen ondernemen horen hierbij.

Door samen een plan te maken voor een gezonde leefstijl, waarin we rekening houden met jullie wensen en haalbare doelen stellen. Jullie kind staat centraal, maar ook jullie als ouders en andere gezinsleden spelen een belangrijke rol, omdat jullie in het dagelijks leven een grote steun zullen zijn.

De begeleiding wordt geheel op jullie gezin afgestemd, zodat jullie kind naar een gezond gewicht toe kan groeien.

stappenplan

Positief, enthousiast, deskundig en gedreven zijn woorden die op mij en mijn werkwijze van toepassing zijn. Het is mijn passie om mensen te helpen, die met hun gewicht worstelen of gezonder willen leven.

Ik adviseer graag over een gezonde leefstijl en help mensen deze eigen te maken. Graag wil ik mensen ervan overtuigen, dat gezond eten niet moeilijk/afzien is, maar juist een verrijking!

Ik geloof echt dat het kan om met een normale, gezonde voeding en beweging af te vallen/op gewicht te komen en te blijven en vooral ook te blijven genieten!!

Lees meer over mijn stappenplan dat ik hiervoor ontwikkeld heb.

voor wie

Voor iedereen die graag een gezonder gewicht wil bereiken, zowel bij over-als ondergewicht. Maar ook als je gezonder wilt eten en leven, om zo gezondheidsproblemen in de toekomst te helpen voorkomen.

Wil je je lekker in je vel voelen, je mooi voelen, eindelijk afrekenen met overgewicht zonder jo-jo effect, en zonder het gebruik van pillen, shakes en dure maaltijdvervangers? Dan help ik je hierbij graag.